Sander Penners

Sander Penners is na zijn studie werktuigbouw en bouwkunde gaan werken bij enkele veelzijdige architectenbureaus. Parallel hieraan heeft hij de opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst gevolgd en heeft met zijn afstudeerproject de titel “Master of Architecture” behaald.

In 2010 heeft hij -na het winnen van een ontwerp opdracht- Penners Architectuur opgericht.

De combinatie van techniek en ontwerpen zit in zijn DNA. Hiernaast heeft hij een fascinatie voor herontwikkeling en herbestemming. Hij denkt graag mee met de ontwikkelaar om tot een optimaal project te komen.

Het grootste compliment voor zijn ontwerpen zijn de vele gelukkige gebruikers die na jaren weer terugkeren voor een nieuwe opdracht of samenwerking.   

Tijmen Snellen

Tijmen is al lange tijd verbonden aan Penners architectuur. Eerst als HBO bouwkunde stagiair, daarna als vaste medewerker. In deze periode heeft hij veel ervaring op kunnen doen door de grote verscheidenheid aan opdrachten. Tijmen is een talentvol ontwerper, is praktisch, helder en heeft humor.

In de avonduren en in het weekend is hij zijn eigen huis aan het bouwen. 

Sterre van de Beek

Sterre volgt de opleiding interieur styling aan het Koning Willem 1 College. Zij loopt naar alle tevredenheid stage bij ons. Ze is enthousiast en is kundig in het maken van interieur ontwerpen. Daarnaast heeft ze ook een grote intresse voor de bouwkundige aspecten van het ontwerp. Met haar stage kan ze een grote ontwikkeling maken op beide gebieden.

Naast het werk bij ons en haar opleiding is Sterre Gastvrouw bij het Fletcher Hotel.

Tijmen van Hal

Tijmen van Hal is na zijn stage aan het HBO bouwkunde aangebleven als technisch tekenaar. Hij is erg vaardig met de Archicad tekenprogrammatuur, is snel en past prima in het team.

Naast het werk is hij een talentvol hoogspringer op NK niveau.

Extern team

Bij grotere projecten werken wij met een pool van externe specialisten. Dit kunnen tekenaars, architecten of stedenbouwkundigen zijn, maar ook bouwkostendeskundigen, bouwfysisch adviseurs, constructeurs, bestekschrijvers en bouwbesluittoetsers.

Door de nauwe samenwerking in het verleden zijn wij goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij gezamenlijk grote projecten aan.

Stagiaires

Wij werken regelmatig met bouwkundige stagiaires op MBO, HBO of WO niveau.

.