Sander Penners

Sander Penners is na zijn studie werktuigbouw en bouwkunde met een partner een ingenieursbureau begonnen. Dit ging voorspoedig, maar hij kon zijn creativiteit niet kwijt. Hij heeft daarom het bedrijf overgedragen aan zijn zakelijke partner en is gaan werken bij 2 veelzijdige architectenbureaus.

Parallel hieraan heeft hij de opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst gevolgd en heeft met zijn afstudeerproject de titel “Master of Architecture” behaald.

In 2010 heeft hij -na het winnen van een ontwerp opdracht- Penners Architectuur opgericht.

De combinatie van techniek en ontwerpen zit in zijn DNA. Hiernaast heeft hij een fascinatie voor her-ontwikkeling en her-bestemming.

Het grootste compliment voor zijn ontwerpen zijn de vele gelukkige gebruikers die na jaren weer terugkeren voor een nieuwe opdracht of samenwerking.   

Tijmen Snellen

Tijmen is vanuit zijn HBO bouwkunde opleiding als stagiar begonnen bij Penners Architectuur.

In deze periode heeft hij kunnen proeven aan de verscheidenheid aan opdrachten. Sindsdien kregen wij hem niet meer weg. Na het behalen van zijn diploma is hij als bouwkundig ontwerper in vaste dienst gekomen. Tijmen is veelzijdig, heeft veel gevoel voor techniek en humor en is bedeeld met ontwerptalent.